Konferanser

Å ha en flott sceneprofil er spesielt relevant når du planlegger en bra konferanse. En attraktiv scene er flott å se på, men du vil ikke ha det så forseggjort at det distraherer ditt publikum. Med vår erfaring i å utforme bakgrunner, design og produksjoner kan vi oppfylle alle dine drømmer for ditt neste toppmøte… eller svømmestevne. Her er 7 tips som vil hjelpe deg med å gi en effektiv konferansepresentasjon. 1. Ikke rør det lysbildesettet ennå. … 2. Bygg presentasjonen din innen tidsbegrensninger. … 3. Bruk det visuelle til å belyse, ikke skjule. … 4. Sikt mot enkelhet og innhold. … 5. Kjenn ditt publikum. … 6. ØV GODT på presentasjonen din. … […]

Read More

Blåtur

Ja de kaller det for “blåtur”. En overraskelses tur for dine ansatte, ditt team eller vennegjengen? – En ting er sikkert, blåtur bygger relasjoner også for fremtiden. Vi hjelper gjerne til å planlegge og gjennomføre din eller ditt firma sin neste blåtur. Og vi kan love at den ikke blir “tatt ut av det blå”. Kanskje vil du som leder også bli overrasket? – ikke vær redd, vi ordner det også. Vær trygg på at Folla Event vil tilby en blåtur som går inn i minnene som skal være der. Vi kan arrangement – også blåe arrangement! Kontakt oss for nærmere avtale rundt akkurat deres blåtur.

Read More

Bord og stolutleie

Lei bord og stoler fra Folla Event. Vi har bord og stoler for flere hundre mennesker, vi kan også levere til flere tusen om ønskelig. Kontakt oss for informasjon. Vi har utstyr for små fester, medium og/eller de helt store arrangementene. Vi har bord og stoler klar for umiddelbar levering til akkurat ditt selskap.

lei lei lei

Read More

Kanoutleie

Hos Folla Event kan du leie kano for flotte turer i skjærgårdene rundt Ytre Namdal. Vi vet plassene du skal oppsøke - vi ordner også kart og mat om ønskelig. Vi passer på at din tur ikke går inn i en grå glemsel. Folla Event kan også bidra til leie av større båter også. Kontakt oss for akkurat ditt ønske.

Dette er en utdragstekst

Read More

Bryllup

Gifte seg på en øy i Viknas skjærgård? - eller på toppen av et fjell rundt Foldereid. Vi gjennomfører uansett oppdrag!

Et bryllup er en viktig hendelse i et par sitt liv. Om du vil arrangere selv eller trenger en bryllupskoordinator, så har Folla Event hjelpemidler og løsninger som får dagen eller dagene til å gli lett som en båt i vannet. Vi kan bidra til gode løsninger innen de fleste oppgaver i et bryllup. Frisør, pynting, bord/stoler, mat, servering, musikk, fotografering, lokale og ikke minst oppryddingen dagen derpå. Vi kan arrangement – og en av de er bryllup!

Read More

Firmaoppdrag

Folla event ordner alt fra A til Å for akkurat deres firmaoppdrag. Det være seg komplett arrangement eller bare utleie av stoler. Vi tar saken!

Bokbad? – Vinsmakekveld? – Firmaets eldste trenger en utmerkelse? – Juletrefest for ansatte? Eller skal dere rett og slett arrangere julebord til jul… Folla event har løsninger for de fleste arrangement ditt firma skal gjennomføre. Ta kontakt rundt akkurat deres planer, så skal vi sammen finne gode løsninger.

Read More

Private tilstelninger

Fest med vennene og trenger lokale eller rett og slett et helt arrangement? - Vi ordner alt om ønskelig.

Ingen arrangement er for små eller for store for vårt apparat. Trenger du å få på plass en vennefest, bursdag eller skal “brudgommen sendes med pakke”? – ikke sikkert vi kan løse pakkesendingen, men vi kan nok få fraktet han hjem igjen. Uansett om oppdraget er av liten eller stor karakter – Folla Event løser det! Kontakt oss i dag om du har en privat tilstelning som skal gjennomføres.

Read More

Kickoff og Show

Salgsfolk arbeider hardt, og det er lett for de beste selgerne å bli isolerte ute i feltet. Vurder å invitere deres beste spillere til å snakke om seg selv - kanskje ønsker dere å gi dem en pris. Bygg et endra bedre team med Folla Event på laget. Vi kan teambuilding, kickoff og show.

Her vil det komme informasjon rundt de kickoff og show vi kan tilby deg og ditt selskap. Leter du etter unike bedrifts-kickoff eller ideer for å åpne en årlig konferanse, lage et møte eller feire en bedriftsprestasjon? Kanskje du er vant til teambyggingsaktiviteter for arbeidsgrupper som ikke er inspirerende? – STOPP NÅ – Da velger dere heller Folla Event. Folla Event sine Kick-Off serverer show med moro og utfordringer for alle. Akkurat slik at gruppen din kan bli bedre kjent med hverandre og jobbe tettere sammen for å oppnå et mål og samtidig ha det knallgøy!

Read More